John Everts werkt al 20
jaar als Sales Barista bij
Segafredo. Hij is gecer-
tificeerd Sales Barista op
level 1 en 2. “Ik zie mijn
carrière bij Segafredo als
een ontdekkingsreis. Je kunt zo veel met
koffie doen! Elke dag leer ik nog bij, het
blijft een boeiend product! Ik deel mijn
kennis graag met collega’s en klanten. Ik
hoop dat u zult genieten van deze
winterse koffies.”
Koffie voor beginners en gevorderden. Zo zou je de nieuwe
winterse dranken het beste kunnen omschrijven. Kenners
worden onmiddellijk gegrepen door de onmiskenbare
melange van goede koffie, nieuwelingen beleven een
makkelijk instapmoment omdat de koffiesmaak weliswaar
aanwezig is, maar geenszins overheerst. Kortom:
recepten voor mensen die al jaren van koffie houden én
voor degenen die het eens voorzichtig willen proeven.
“En geloof mij: dat wordt proeven en genieten!”, aldus
John Everts.
Verras de
kerstvisite dit
jaar eens met...
kerstkoffie!
22 |