| 25
Segafredo
Selezione Crema
Espresso Casa
Selezione Oro
Intermezzo
Toekomst van de horeca
“Ik zeg altijd maar zo: De gast maakt uit waar hij aan
horeca doet. Vroeger was dat in een café of een restaurant,
tegenwoordig is er steeds meer branchevervaging. Ik
denk dat er in de toekomst ook minder dorpskroegen
zullen zijn en dat we met steeds meer nieuwe concepten
worden geconfronteerd. De consument heeft steeds
minder tijd. One stop shopping is in opkomst. Er zijn al
zaken waarin én een kapper én een café zijn gevestigd.
Wil je als ondernemer mee blijven doen, dan zul je deze
ontwikkelingen nauw moeten volgen. En, uiteraard, erop
inspelen.”
Verrassend succesvol
Een ander succesvol concept van Cox & Co in het
Designer Outlet is Piet Friet. Vanachter een counter
worden puntzakken patat en diverse snacks verkocht. De
zaak zit pal naast een McDonald’s, maar toch staan er
in de middag rijen mensen. “Ik had nooit gedacht dat dit
zo’n succes zou worden,” bekent WimCox. “Dit heeft me
echt verrast.”